Wat ontvang je per maand bij volledig social media beheer?

Pakketten volledig beheer

Zelf geen tijd en geen inspiratie om je social media te onderhouden? Je hebt geen idee of wat je doet wel iets uithaalt op social media? Dan neem ik de platformen graag van je over. 😉 Het gebruik van social media blijft toenemen. Wist je dat België alleen al 9,52 miljoen gebruikers van social media telt? Dit is meer dan 80% van de bevolking. De vraag is dan, hoe maakt jouw bedrijf gebruik van de social media kanalen? Laat dat nu mijn specialiteit zijn om via kwalitatieve posts, waardevolle content en op de juiste momenten uw doelgroep te bereiken.

De pakketten die je hieronder vindt, zijn slechts voorbeeldpakketten. Na onze kennismaking stel ik een pakket samen op maat van je wensen en wat er nodig is om online meer visibiliteit te creëren.

Community engagement (380,-/maand)

Engagement is super belangrijk. Heb je geen tijd om je berichten of reacties te beantwoorden? Dan komt er ook geen interactie met je volgers en zal het moeilijk worden om nieuwe volgers aan te trekken. Juist door interactie aan te gaan en actief in gesprek te gaan met je volgers, verhoog je hun betrokkenheid. Je bereik en betrokkenheid is belangrijker dan je aantal volgers. Via interactie onderhoud je het algoritme en werk je het naar je voordeel.

Extra kanaal setup (+150,-)

Graag een nieuw kanaal opzetten buiten Facebook of Instagram? Dat kan! We kijken eerst naar je gewenste doelgroep en afhankelijk van je doelgroep adviseer ik een social media platform. Gen Z’ers zijn bijvoorbeeld meer actief op TikTok dan Facebook. Dit is een extra éénmalige opstartkost exclusief de extra posts die bijkomen in je pakket.

Extra post per week mogelijk

Pin je niet vast op deze pakketten, dit zijn slechts voorbeeldpakketten op basis van de meest gewenste en aangeraden contentstrategie.

Extra reel per week mogelijk

Pin je niet vast op deze pakketten, dit zijn slechts voorbeeldpakketten op basis van de meest gewenste en aangeraden contentstrategie.

Fotograaf komt ter plekke.

Type: portret, bedrijf, commercieel, evenement

40 – 50 foto’s
Klaar en bewerkt
Op 1 locatie
Extra locatie: meerprijs

Videograaf komt ter plekke.

Type: branding, bedrijf, commercieel, evenement, interview, vacature, testimonial, instructie, social media, …