Kant-en-klare pakketten voor eigen beheer

Vind jij social media wel interessant en je wilt ze liever zelf beheren? Kan je wel een creatieve geest gebruiken die voor extra content creatie zorgt? Bekijk dan één van deze pakketten hieronder. Dit zijn kant en klare posts op maat gemaakt voor jou. Tijdens onze koffieklets zal ik gerichte vragen stellen zodat ik rekening kan houden met jouw branding en jouw ondernemingsverhaal. Op basis hiervan zal ik een kant en klare pakket voor je creëren. Jij blijft dus in de social media driver’s seat!

Hieronder vind je voorbeeldpakketten:

Een koffiedate voor een vrijblijvende kennismaking?

Plan een afspraak in.

Community engagement (380,-/maand)

Engagement is super belangrijk. Heb je geen tijd om je berichten of reacties te beantwoorden? Dan komt er ook geen interactie met je volgers en zal het moeilijk worden om nieuwe volgers aan te trekken. Juist door interactie aan te gaan en actief in gesprek te gaan met je volgers, verhoog je hun betrokkenheid. Je bereik en betrokkenheid is belangrijker dan je aantal volgers. Via interactie onderhoud je het algoritme en werk je het naar je voordeel.

Extra kanaal setup (+150,-)

Graag een nieuw kanaal opzetten buiten Facebook of Instagram? Dat kan! We kijken eerst naar je gewenste doelgroep en afhankelijk van je doelgroep adviseer ik een social media platform. Gen Z’ers zijn bijvoorbeeld meer actief op TikTok dan Facebook. Dit is een extra éénmalige opstartkost exclusief de extra posts die bijkomen in je pakket.

Extra post per week mogelijk

Pin je niet vast op deze pakketten, dit zijn slechts voorbeeldpakketten op basis van de meest gewenste en aangeraden contentstrategie.

Extra reel per week mogelijk

Pin je niet vast op deze pakketten, dit zijn slechts voorbeeldpakketten op basis van de meest gewenste en aangeraden contentstrategie.

Fotograaf komt ter plekke.

Type: portret, bedrijf, commercieel, evenement

40 – 50 foto’s
Klaar en bewerkt
Op 1 locatie
Extra locatie: meerprijs

Videograaf komt ter plekke.

Type: branding, bedrijf, commercieel, evenement, interview, vacature, testimonial, instructie, social media, …